NFGD
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


Over Peter van den Berg
Peter van den Berg is Algemeen Directeur bij AgroEnergy. Hij is verantwoordelijk voor de in- en verkoop op de energiemarkten en alles wat daarmee te maken heeft. Ook werkt hij samen met diverse partijen in de energiewereld aan het versterken van de positie van de glastuinbouw.​​​​​​​

Over Carl van Oosten
Carl van Oosten is EnergieSpecialist bij AgroEnergy. Met specialistische kennis van de energiemarkt en teelt, begeleidt Carl tuinders op persoonlijke wijze naar een optimale energiestrategie voor hun bedrijf om samen zo laag mogelijke energiekosten per m2 te realiseren. 

Duur van het webinar 
​​​​​​​45 minuten
Webinar Energiemarkten: wat zijn de verwachtingen?​​​​​​​​​​​​​​

In dit nieuwe webinar nemen we u weer mee in de laatste ontwikkelingen op de energiemarkten. Wat is de prijsontwikkeling geweest sinds dit voorjaar en wat is de huidige vraag en aanbod situatie? En wat zijn de verwachtingen voor de komende winter en de winter daarna? 

In onze webinar op 23 juni a.s. brengen we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de energiemarkten. Wij nodigen u graag uit voor deze interactieve sessie.

Directeur Peter van den Berg en EnergieSpecialist Carl van Oosten nemen in een half uur de laatste ontwikkelingen op de energiemarkten met u door.

Tijdens dit webinar komt u ook meer te weten over:
  • De (prijs)ontwikkeling voor gas en elektriciteit;
  • Hoe de warmtekosten en de sparkspread zich ontwikkeld hebben;
  • De verwachtingen voor aankomende winter en de winter daarna;
  • De effecten van zon en wind;
  • Wat er gebeurt op de regelmarkten en op de markten voor groencertificaten.

Kortom, volop handige inzichten die u verder helpen bij uw energiebeslissingen.

Deel dit webinar