NFGD
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


Over JASPER ELZINGA
Jasper Elzinga is EnergieAnalist op de afdeling Inkoop van AgroEnergy. Hij werkt sinds oktober 2019 bij AgroEnergy. Daarvoor was hij twaalf jaar werkzaam bij Eneco Zakelijk. Daarnaast is Jasper een van de auteurs van onze wekelijkse marktvisie. Met zijn specialistische kennis kan hij als geen ander inzichten geven in de ontwikkelingen op de energiemarkten.

Over Carl van Oosten
Carl van Oosten is EnergieSpecialist bij AgroEnergy. Met specialistische kennis van de energiemarkt en teelt, begeleidt Carl tuinders op persoonlijke wijze naar een optimale energiestrategie voor hun bedrijf om samen zo laag mogelijke energiekosten per m2 te realiseren. 

Duur van het webinar 
​​​​​​​45 minuten
Webinar Energiemarkten: wat zijn de verwachtingen?​​​​​​​​​​​​​​

In dit nieuwe webinar nemen we u weer mee in de laatste ontwikkelingen op de energiemarkten. Hoe lijken we de huidige winter door te komen en wat betekent dit voor komende zomer en de winter hierna? Hoe zijn de energiestromen verschoven in 2022 en wat betekent dat voor de energiemix de komende jaren? 

In onze webinar op 23 februari a.s. brengen we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de energiemarkten. Wij nodigen u graag uit voor deze interactieve sessie.

EnergieAnalist Jasper Elzinga en EnergieSpecialist Carl van Oosten nemen in een half uur de laatste ontwikkelingen op de energiemarkten met u door.

Tijdens dit webinar komt u ook meer te weten over:
  • De (prijs)ontwikkeling voor gas en elektriciteit;
  • Hoe de warmtekosten en de sparkspread zich ontwikkeld hebben;
  • De verwachtingen voor aankomende zomer en winter;
  • Welke effecten van zon en wind we zien op de toekomstige prijzen.
Kortom, volop handige inzichten die u verder helpen bij uw energiebeslissingen. 

Deel dit webinar